Cautare

3230 de rezultate pentru "pe 25 iulie scriitoarea areta sandru" (2.96 secunde)
Indoiala, panica si isterie Pentru unii observatori, adevarata amenintare reprezentata de observarea farfuriilor zburatoare se rezuma la teama pe care o generau. ... In timp ce ideile au devenit rare pe acest continent, visele desarte se inmultesc intr-un mod absurd.
Scriitoarea JK Rowling ti sotia premierului britanic, Sarah Brown, se vor implica intr-o campanie de strangere de fonduri pentru copii orfani din Romania care traiesc in conditii inumane, relateaza cotidianul The Sun in editia electronica.
Revista Tango, adresata in principal femeilor, a fost creata de jurnalista si scriitoarea Alice Nastase acum cativa ani, dupa ce un conflict cu cei de la Catavencu a indepartat-o de la sefia revistei Tabu, pe care o lansase in 2001.
Un numar se 100 de oameni de cultura, printre care Ana Blandiana, Mircea Cartarescu, Gabriela Adamesteanu si Victor Ioan Frunza, au semnat o scrisoare de protest fata de impunerea CAS pe drepturile de autor, adresata premierului, presedintelui Romaniei, Avocatului Poporului si Curtii Constitutionale.
Fostul premier Adrian Nastase prezinta pe blogul personal cateva idei dintr-o carte publicata de catre Stephane Hessel, care a fost invitat recent la postul France 2. ... Redam integral textul de pe blogul lui Adrian Nastase.
"Misogin, rasist, antisemit hidos" Actrita americana Meryl Streep a starnit valva in cadrul unei decernari de premii cu o tirada impotriva fostului realizator de filme de animatie, Walt Disney, pe care l-a numit: ... Filmul spune povestea modului in care Walt Disney a convins-o pe scriitoarea P.L.
Zgheran, Daniel Gheorghe, Directorul Festivalului International de Interpretare Dan Spataru de la Medgidia, scriitoarea Rodica Elena Lupu s.a. CARTEA este POVESTEA VIETII unui OM minunat si a CARIEREI unui demn reprezentant al muzicii usoare romanesti.
Seria acestor carti biografice oferite de Editura ALL in ultimii ani publicului cititor va continua si in 2015 cu alte titluri si personaje foarte interesante, unul dintre autori fiind scriitoarea Oana Georgescu, Secretar Literar Artistic al Teatrului de Revista Constantin Tanase.
Laura Ivancioiu a publicat de Facebook un text pe care il puteti citi in continuare, despre pasiunea pentru teatru a scriitoarei Chris Simion-Mercurian.
Regizat de Sharon Maguire (Jurnalul lui Bridget Jones), noul film o gaseste pe indragita eroina creata de scriitoarea Helen Fielding insarcinata.Dupa ce s-a despartit de Mark Darcy (Firth), Bridget Jones (Zellweger) nu a trait tocmai un final de poveste.
Ca de fiecare data, Dana Savuica a animat atmosfera si a dezvaluit tuturor care este elixirul tineretii si frumusetii, impartasind secrete pe care le-a aflat de la brandurile de top si pe care le-a testat de-a lungul timpului.
Le-am intampinat pe doamne cu un pahar de Roze de la Domeniile Samburesti in cel mai elegant hotel de cinci stele si singurul acreditat in Romania cu meniul realizat 100% cu produse bio.
Simona Catrina, senior editor al revistei Marea Dragoste, bloggerita pe site-ul revistatango.ro, jurnalista apreciata si scriitoare iubita, autoare a volumelor Codul nebunelor maniere, Sex in (per)versiune clasica si Andiamo (carte pe care am scris-o impreuna) s-a stins din viata in noaptea aceasta, pe un pat de spital, dupa ce ieri inima ei â€" care, de altfel, parea sanatoasa la ultimele analize â€" n-a mai vrut sa mai bata.
Leila Slimani, castigatoarea premiului Goncourt, lanseaza la Bucuresti romanul sau Cantec lin Leila Slimani, scriitoarea franceza distinsa in 2016 cu prestigiosul premiu Goncourt pentru romanul Cantec lin, vine la Bucuresti pentru lansarea editiei romanesti a acestui roman, publicat in colectia Literary Fiction a editurii Pandora M, imprint al Grupului Editorial TREI.
Postfata este semnata de scriitoarea si poeta Georgeta Minodora Resteman. In stilul sau cald, sensibil si plin de lumina, poeta ma descrie in cuvinte emotionante si sincere, reusind sa reliefeze in cel mai curat mod lumea mea interioara.
De aceea, nu e nimic mai necesar si mai firesc decat un Muzeu Doina Cornea in casa ei de la Cluj, acea casa care rezista in fata istoriei, nu numai in realitate, ci si in fotografiile de urmarire din dosarul ei de securitate, a declarat scriitoarea Ana Blandiana.
Potrivit declaratiilor pe care fiul sau, Ioachim Ciobanu, le-a facut la acea vreme, actorul si-a dorit ca funeraliile sa se desfasoare intr-un cadru discret.
de spectacolul acesta extraordinar pe care ti-l da o constiinta de cultura deschisa catre tot", scria Constantin Noica despre Mihai Eminescu.
Teatrul ODEON a gazduit pe 15 ianuarie, cu ocazia ZILEI CULTURII NATIONALE, Gala Premiilor Municipiului Bucuresti pentru Arta si Cultura, un eveniment de prestigiu organizat de Primaria Capitalei.
Miercuri, 12 februarie, intre orele 18:00 si 20:00, Intersecțiile la Antipa il vor avea ca invitat special pe Radu Pana, specialistul in taxidermie al Muzeului Antipa, ce va destainui publicului cateva dintre secretele activitatii lui.
google-analytics.com